sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ompelukilpailu!

Nyt starttaa kesän kunniaksi Neenuskan ja Emeli Designin ompelukilpailu!Kilpailuun voit osallistua ompeluilla joihin on käytetty sydänkissa- tai appelsiinikangasta. Työssä saa olla myös muita kankaita. Voit osallistua aiemmin valmistuneella ompelutyöllä tai tehdä sen tätä kilpailua varten. Se voi olla vaatetta lapsille, aikuisille, lemmikille, jotain sisustukseen liittyvää tai ihan mitä keksitkään. Voit ommella yksittäisen vaatteen tai koko setin. Tärkeintä on, että työssäsi on käytetty sydänkissaa tai appelsiinia!

Lähetä kuva ja lyhyehkö sanallinen kuvaus ompelemastasi työstä viimeistään su 4.8. osoitteeseen neenuska(at)gmail.com. Yksi kuva tai kuvakollaasi /ompelutyö (tai setti). Voit osallistua yhdellä tai useammalla työllä. Kuvat julkaistaan tässä blogissa ja kuvien perusteella kaikki saavat äänestää mielestään parasta työtä.

Äänestyksen perusteella voittajaksi selvinnyt saa 30 € lahjakortin Neenuskan verkkokauppaan! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 25 € lahjakortti Emeli Designin verkkokauppaan.

Psst... jos kaapistasi ei löydy kilpailuun tarvittavia kankaita, kerkeät niitä vielä tilaamaan. ;)
Neenuska
Emeli Design

Onnea kilpailuun ja ompelukoneet hurisemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti