tiistai 8. lokakuuta 2013

Seinäjoen käsityömessut 2013

Viime viikonloppuna olimme Seinäjoella käsityömessuilla. Messut menivät oikein mukavasti, tavoite oli jo lauantain jälkeen saavutettu, joten sunnuntai oli pelkkää plussaa. Kiitos siitä kaikille osastoomme tutustuneille!

Ihan ilman kommelluksia ei tästä(kään) reissusta selvitty. Torstaina saavuimme Seinäjoki Areenalle osastoa pystyttämään. Ilmoittautumisen jälkeen menimme etsimään omaa paikkaamme, hetken ympyrää kierrettyämme totesimme, että tässä on nyt jotain outoa. Kartan mukaan meidän paikka olisi tässä, mutta siinä on jo toinen yritys. Hetken asiaa selviteltiin järjestäjien kanssa ja selvisi, että osastot oli rakennettu väärin ja yksi seinä oli väärässä kohdassa. Meidän kohdalta asia meni loistavasti, saimme korvaavan osaston, joka oli tuplasti isompi ja paremmalla paikalla kuin alunperin varaamamme paikka. Vähän aikaa piti miettiä, kuinka rakennamme osaston, kun tilaa olikin yllättäen tuplasti, mutta hieman soveltaen selvisimme.

Mukava oli tutustua Seinäjokeen, viimeisenä aamuna aamuna osasimme jo ilman navigaattoria majapaikalta messupaikalle. =)

Tässä vielä hieman kuvia. Valitettavasti emme kerenneet ruuhka-aikaan napata yhtään kuvaa tositoimissa. =)
Pinkkiä appelsiini-joustista ja Sydänkissa-trikoota oli vielä perjantaina ja lauantai-aamuna muutama pala jäljellä, mutta nyt ne ovat kokonaan loppuneet. Emeli Designin verkkokaupasta niitä saattaa vielä hieman löytyä. Nyt on hyvä odotella seuraavia kangasuutuuksia! ;)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kangasuutuudet tulevat Tampereen kädentaitomessuiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mennä aika tiukille kerkeääkö Tampereelle, mutta toivotaan! :)

      Poista